Kalender

Fest och sammankomster

Ekersgården kan hyras för fest och sammankomster. I första hand av medlemmar eller när man gör något i kyrkan (t ex dop, bröllop, begravning), av föreningslivet och liknande och för övriga i mån av plats. All utrustning som behövs för en lyckad tillställning ingår i hyran. Den ideella föreningen har också olika aktiviteter för medlemmar och de som bor i Eker. Medlemmar i Eker har rabatterat pris.
Här kan du se de aktiviteter som finns inbokade och vilka tider som är lediga. Om du är intresserad av att hyra Ekersgården kan du läsa mer om priser, regler och hur du gör genom att klicka, här.

Aktuellt för medlemmar och Ekersbor

  • Plantbytardag söndag den 12 maj kl 11.00-13.00 och den familjevänliga cykelbingon igen, måndagarna i maj 18.00-19.00. Läs mer här
  • Filmen ”Evert på Hyttebacken” fredag 5 april kl 18. En film om Evert, hans bror och familj som bodde ovanför Klockhammar. Om ett strävsamt liv nära oss i tid och rum. Intressant och underhållande. Vi serverar smörgås mm före filmen. Föranmälan swish 100 kr för vuxna. Vårt swish 123 331 11 98.
  • Årsmöte fettisdagen den 13 februari kl 19. Handlingar hittar du under fliken ”om Ekersgården – årsmöte”. Vi bjuder på bästa semlan och GLÖM INTE MEDLEMSAVGIFTEN! (se kallelse)
  • De populära soppluncherna fortsätter, tredje måndagen i månaden kl 12-13 och den som vill ta en gemensam promenad träffas en timme innan. Vi hoppar över sommaren men fortsätter i september.
  • Kommunens Landsbygdsnämnd har beviljat vår ansökan om pengar till fönsterbyte och pengar till att bygga utegym och lekplats. Hör av dig om du vill vara med och göra något för våra barn och för friskvården och för att att återskapa Ekersgården till den naturliga samlingsplatsen.
  •  Handlingarna från årsmötet den 15 feb finner du under fliken ”Om Ekersgården” – årsmöte
  • Arbetet med att skapa en lekplats/mötesplats/utegym vid Ekersgården pågår. Hör av dig om du vill vara med och påverka eller vara delaktig! Vi rapporterar hur arbetet framskrider och hur du kan vara med.  Rapport .